Tolga saken

Politiet gikk tidlig ut med at de har to mistenkte i saken men mandag morgen var så langt ingen pågrepet. 1 day agoEn person er pågrepet i forbindelse med bortføringssaken i Tolga.


Pin Pa Viral

1 day agoEin av dei to pågripne i Tolga-saka blir varetektsfengsla i fire veker.

. Ordfører Bjørnar Tollan Jordet er svært kritisk til. 05012022 1233 Sist oppdatert. 05 januar 2022 1456 Sist oppdatert.

Det kjem fram i ei slutning frå Østre Innlandet tingrett. Grape opplyser at hans klient meldte seg frivillig tirsdag. 1236 Buss har veltet på fylkesvei i Trøndelag.

En av de tre ble tatt med av gjerningspersonene og politiet etterforsket hendelsen som en frihetsberøvelse. 1 day agoSaken oppdateres. Mannen i 20-åra som blei arrestert på tysdag blir underlagt.

Den pågrepne framstilles for varetektsfengsling klokken 13 sier forsvarer Harald Grape til Arbeidets RettØstlendingen. Politiet fikk natt til søndag melding om at tre personer var utsatt for vold på en privat adresse i Tolga. Lei seg for det han har gjort.

05 januar 2022 1459. 1228 Klæbo bikket millionen etter Tour-tittel Kilde på. 1 day agoYtterligere en person pågrepet i Tolga-saken.

Statsforvalteren stopper utbyggingen av et hyttefelt med 28 tomter i Knausvola i Tolga kommune. Han ønsker å gjøre opp tilstå og gjøre livet lettere for fornærmede i saken sier Grape til VG. Forsvarer om Tolga-siktet.

1233 En person pågrepet i forbindelse med bortføringssaken i Tolga melder Arbeidets RettØstlendingen.


Art Warrior Knight Thomasshirley Concept Art Characters Dark Fantasy Art Fantasy Character Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel